Relax


Relax

Bad för två (Relax ute) 1 390:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva  med bubbelpool och dusch. Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och choklad. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Priset gäller för 2 personer. Vänligen respektera tiderna. Boka behandling här!

Bad för två (Relax inne) 1 390:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva med bubbelpool, bastu och dusch.  Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och en chokladbit. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Uppge antal personer i bokningen. Priset gäller för två personer.Vänligen respektera tiderna. Boka behandling här!

Kompisgänget /per person (Relax ute) 695:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva med bubbelpool och dusch.  Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och en chokladbit. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Uppge antal personer i bokningen. Priset gäller per person.Vänligen respektera tiderna. Boka behandling här!

Kompisgänget /per person (Relax inne) 695:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva med bubbelpool, bastu och dusch.  Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och en chokladbit. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Uppge antal personer i bokningen. Priset gäller per person.Vänligen respektera tiderna. Boka behandling här!