Massage och kroppsvårdsbehandlingar


Massagebehandlingar

Karmas Lyxbehandling 90 min 1 495:-

En ljuvlig behandling från topp till tå! Bodypeeling, helkroppsmassage och en uppfräschande liten ansiktsbehandling som består av rengöring, hudanalys, peeling och ansiktsmask , under tiden masken ligger och verkar så får du huvudmassage/nackmassage Boka behandling här!

Massage 25 min 550:-

En välgörande massage som mjukar upp stela muskler och leder. Välj  framsidan eller baksidan kroppen. Boka behandling här!

Massage 50 min 850:-

En klassisk helkropps massage där vi går igenom hela kroppen. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dej avslappnad, mjukare och mer rörlig. Boka behandling här!

Gravid massage 25 min 550:-

Från v. 13. Utförs på en specialbänk för gravida. Boka behandling här!

Gravid massage 50min 850:-

Från v. 13. Utförs på en specialbänk för gravida. Boka behandling här!

Allmän information om Cavital

Cavital är en djupgående, kraftfull och avancerad behandlingsapparatur som erbjuder effektiva kombinationsbehandlingar inom kropp och hudvård. Med tre verksamma teknologier som Radiofrekvens, vacuum och led-ljus kombinerat i ett och samma behandlingsmunstycke levererar Cavital alltid enastående resultat

Radiofrekvens: radiofrekvens genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågorna tränger igenom vävnaden. Radiofrekvens ökar syre och näringstillförseln, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras.

Vacuum:  Främst ökar det cirkulationen till det önskade området som skall behandlas. Ger en effektiv bindvävsmassage, ökar lymfflödet, gör att RF tar sig djupare ner i vävnaden

LED: Ljus har flera positiva effekter kopplat till cellprocesser. Värmen gör att man kommer djupare ner i huden. Med LED återuppladdas skadade celler och blodflödet ökar genom ett tillsättande av ett sammanhängande ljus i välgörande våglängd.

Röda ledljuset: har förmåga att påskynda cellproduktionen. Reducera rynkor. Blått LED ljus: är lätt anti-inflammatoriskt, perfekt för inflammerade leder, ömma muskler.

Djupgående massage med Cavital 50 min 1095:-

Det här är en djup massagebehandling där terapeuten arbetar med händer och med apparatur. Boka behandling här!

Cellulitbehandling inkl. saltpeeling och Cavital massage 50 min 995:-

Behandlingen börjar med en saltpeeling av hela kroppen som tar bort torra och gamla hudceller. Därefter massage med Cavital. En effektiv behandling mot celluliter, ökar cirkulationen och förbättrar strukturen i bindväven. För bästa resultat gör gärna en kur på 3-5 behandlingar tätt efter varandra.  Boka behandling här!

Body peeling helkropp 25 min pris: 595:-

En djuprengörande och cirkulationsökande behandling som som tar bort torra och gamla hudceller och gör huden mjuk. Boka behandling här!

Rygg peeling & rygg/nack massage 30 min
pris: 795:-

En riktigt härlig ryggbehandling. Vi peelar bort gamla och torra hudceller för att sedan ge dej en djupgående rygg/nack massage med Cavital eller om så önskas klassisk massage. Boka behandling här!

Helkropps peeling & rygg/nack massage 45 min 995:-

En riktigt lyxig kroppsbehandling med djuprengörande saltpeeling för hela kroppen du blir len, mjuk och återfuktad. Därefter blir det en djupgående massage med Cavital eller om så önskas klassisk massage. Boka behandling här!