Friskvårdsberättigande tjänster


Bad för två (Relax inne) 1 580:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva med bubbelpool, bastu och dusch.  Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och en chokladbit. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Uppge antal personer i bokningen. Priset gäller för två personer.Vänligen respektera tiderna.
Boka behandling här!

Kompisgänget /per person (Relax inne) 790:-

En härlig stund där ni har hela relaxavdelningen för er själva med bubbelpool, bastu och dusch.  Badrock, tofflor och badlakan ingår. Vi bjuder på snacks och en chokladbit. Vill ni ha med er något att äta eller dricka går det bra. Uppge antal personer i bokningen. Priset gäller per person.

Vänligen respektera tiderna.
Boka behandling här!

Massage 25 min 595:-

En välgörande massage som mjukar upp stela muskler och leder. Välj  framsidan eller baksidan kroppen.
Boka behandling här!

Gravid massage 25 min 595:-

Från v. 13. Utförs på en specialbänk för gravida.
Boka behandling här!

Gravid massage 50 min 895:-

Från v. 13. Utförs på en specialbänk för gravida.
Boka behandling här!

Allmän information om Cavital

Cavital är en djupgående, kraftfull och avancerad behandlingsapparatur som erbjuder effektiva kombinationsbehandlingar inom kropp och hudvård. Med tre verksamma teknologier som Radiofrekvens, vacuum och led-ljus kombinerat i ett och samma behandlingsmunstycke levererar Cavital alltid enastående resultat

Radiofrekvens: radiofrekvens genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågorna tränger igenom vävnaden. Radiofrekvens ökar syre och näringstillförseln, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras.

Vacuum:  Främst ökar det cirkulationen till det önskade området som skall behandlas. Ger en effektiv bindvävsmassage, ökar lymfflödet, gör att RF tar sig djupare ner i vävnaden

LED: Ljus har flera positiva effekter kopplat till cellprocesser. Värmen gör att man kommer djupare ner i huden. Med LED återuppladdas skadade celler och blodflödet ökar genom ett tillsättande av ett sammanhängande ljus i välgörande våglängd.

Röda ledljuset: har förmåga att påskynda cellproduktionen. Reducera rynkor. Blått LED ljus: är lätt anti-inflammatoriskt, perfekt för inflammerade leder, ömma muskler.

Djupgående massage med Cavital 50 min 1095:-

Det här är en djup massagebehandling där terapeuten arbetar med händer och med apparatur.
Boka behandling här!

Rygg peeling & rygg/nack massage 30 min pris: 795:-

En riktigt härlig ryggbehandling. Vi peelar bort gamla och torra hudceller för att sedan ge dej en djupgående rygg/nack massage med Cavital eller om så önskas klassisk massage.

Boka behandling här!

Helkropps peeling & rygg/nack massage 45 min 1095:-

En riktigt lyxig kroppsbehandling med djuprengörande saltpeeling för hela kroppen du blir len, mjuk och återfuktad. Därefter blir det en djupgående massage med Cavital eller om så önskas klassisk massage

Boka behandling här!