Ansiktsbehandlingar


Alla våra ansiktsbehandlingar

Konsultation 15 min 275:-

Konsultation med en rengöring. Vi skräddarsyr en personlig behandlingsplan efter vad du vill ha hjälp med. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling "Pick me up" 60 min 1 195:-

En ljuvligt uppfriskande behandling som fokuserar på att ge fukt åt din torra hud, c-vitamin som bidrar till att minimera fina linjer, ärr och rynkor samt reducerar ojämnheter i huden och dämpar inflammatoriska processer. I behandlingen ingår: *Rengöring *enzympeeling * portömning/ultraljud *2 in 1 mask *avslutas med lip & eye creme och dagcreme.

Boka behandling här!

Go with the flow -by Cliniccare 60 min 1 295:-

En lyxig resultatinriktad anti-age behandling som ger massor med fukt och som är djupt vårdande med fokus på att behandla specifika hudtillstånd, bidra till en jämnare hudton (pigment) och bibehålla en stark hudbarriär.

I behandlingen ingår

* Rengöring * Enzympeeling * Portömning med ultraljud * AHA-EGF Skin booster (en mix av 5 st AHA-syror * EGF Sheet mask * Lip & eye creme, dagcreme och underbara Premium Dermo Corrective. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling Carboxy "champagne" therapy 60 min 1 495:-

Vill du ha ett WOW resultat? Välj då denna behandling som ger ett uppfräschande och tightande resultat. Genom att utsätta huden för koldioxid ökar den här behandlingen effektiv syresättning, näringstillförsel och collagen till huden. Behandlingen passar alla, även den mest känsliga huden. Rekommenderat är 3-6 behandlingar. Var fjärde behandling utan kostnad. Boka behandling här!

MESODUO -by Cliniccare 60 min 1 495:-

Vacker, slät och yngre hud med lyster och massor med fukt och det utan smärta, rodnad eller fjällning. Behandlingen är effektiv för torr hud, känslig hud, ojämn hudton, linjer och rynkor. Resultatet blir en djupt återfuktad, plumpad och strålande hud. Kan med fördel göras samma dag innan ett event för att få Glow och piggare uttryck. I behandlingen ingår:

* Rengöring * Hudanalys * Avancerad peeling * Vial/serum * Mesoduo/inslussning * Avrundar med lip & eye creme samt bästa premium dermo corrective creme. Gör en kur på 4-6 gånger för bästa resultat. Var fjärde behandling utan kostnad.

Boka behandling här!

Kemisk peeling -by Cliniccare 60 min 1 295:- inkl. konsultation.

Du kan göra kemisk peeling för att minska ålderstecken såsom fina linjer och rynkor, acne , pigment, ärr och förstorade porer samt förbättrar hudens struktur och ton. För optimalt resultat så utförs peelingen i kur om 3-5 behandlingar beroende på, men självklart så går det att göra bara en behandling absolut. Du kan alltså snabbt och enkelt få en slätare och lenare och fräschare hud av endast en behandling.

I behandlingen ingår:

*Rengöring och toner * Sterilisering av huden * kemisk peel

*AHA-Skinboost * Lyxig sheetmask  *eye and lip creme * avslutande bästa derma corrective creme.

Boka behandling här!

Microneedling 60 min 1 995:- Tillägg hals 500:-

Microneedling rekommenderas för: Hudföryngring, rynkor/linjer, hyperpigmentering, hudtightning, acneärr och förstorade porer. Microneedling passar alla hudtyper. Microneedling levererar alltid ett resultat. Under ca: 24 h efter en behandling rekommenderar vi att du avstår från make-up och andra krämer än de som vi rekommenderat. Normalt behövs 3-5 behandlingar. Passar alla. Boka behandling här!

Klassisk Ansiktsbehandling 25 min 550:-

Behandlingen består av en rengöring, hudanalys peeling, mask och anpassande produkter för din hud. Boka behandling här!

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min 850:-

Ljuvlig behandling som består av en grundlig rengöring, hudanalys och peeling, sen du får välja mellan ultraljud/portömning eller ansiktsmassage. Därefter lägger vi en passande ansiktsmask, medan masken ligger på får du en härlig huvud/nack massage. Vi avrundar med anpassande produkter och produkt information..  Boka behandling här!

C-vitaminbehandling inkl. portömning 60 min 950:-

En energikick för trött hud med AHA-mjölksyra! Passar alla hudtyper, dock ej citrus allergiker. Denna behandling är reparerande och återuppbyggande på skador som uppstått från exempelvis överdrivet solande, stress eller acne. Behandlingen ger huden ny vitalitet samtidigt som den kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar. För den som vill ha kraftfullare resultat rekommenderas en kur en gång i veckan i 4 veckor. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling AHA inkl. portömning 60 min 950:-

En effektiv behandling från Maria Åkerberg där AHA-penslingen rengör på djupet och ökar hudens fuktnivå, spänst och lyster samtidigt som den behandlar olika hudproblem. För den som vill ha kraftfullare  resultat på problemhud rekommenderas en kur en gång i veckan i 4 veckor. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment 60 min 1495:-

En unik ansiktsbehandling med levande stamceller  från Maria Åkerberg.  Stamceller av rosenrot ger högintensivt med näring och omedelbar lyster och ökad spänst. Den speciella massagen ger ett extra lyft.  När vi använder aktiva stamceller på huden får vi ett stärkande resultat på alla hudtyper. Boka behandling här!