Ansiktsbehandlingar

description

Alla våra ansiktsbehandlingar

Konsultation 30 min 395:-

Konsultation med en rengöring /peeling och en långsiktig plan där vi skräddarsyr en personlig behandlingsplan efter vad du vill ha hjälp med 395:- Boka behandling här!

Ansiktsbehandling "Pick me up" 60 min 1 195:-

En ljuvligt uppfriskande behandling som fokuserar på att ge fukt åt din torra hud, c-vitamin som bidrar till att minimera fina linjer, ärr och rynkor samt reducerar ojämnheter i huden och dämpar inflammatoriska processer. Porrengöring med Soft Peel. Vi använder Cliniccares produkter. Boka behandling här!

Go with the flow by Cliniccare 60 min 1 295:-

En ljuvlig och lyxig anti-age behandling med fokus på fukt. Behandlingen är renande och återfuktande samt bidrar till jämnare hudton. Jobbar på pigment. Vi använder Cliniccares produkter. Passar alla. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling Carboxy "champagne" therapy 60 min 1 495:-

Genom att utsätta huden för koldioxid ökar den här behandlingen effektiv syresättning & näringstillförsel till huden. Behandlingen passar alla, även den mest känsliga huden. Inga risker för allergier. Rekommenderat är 4-8 behandlingar. Vi använder Cliniccares produkter. Boka behandling här!

Mesoduo by Cliniccare 60 min 1 495:-

Skin boost för fast och mer återfuktad hud. Med hjälp av revolutionerande teknologi slussas aktiva ämnen djupt ner i huden för att bromsa hudens åldrande. Ger omedelbar lyster och är djupt återfuktande. Öka volymförlust i ansiktet. Denna behandling passar alla från 18 år. Rekommenderas 4-6 behandlingar för att uppnå samma resultat som vid injektion. Boka behandling här!

Kemisk peeling Cliniccare 60 min 1 495:-

Kemisk peeling förbättrar hudens struktur och ton. Minskar uttrycket av fina linjer, acne, pigment och ärr. Du kan förstärka behandlings resultatet med Cliniccares hemvård som komplement till dina kemiska peelsbehandlingar. Boka behandling här!

Microneedling 60 min 1 995:- Tillägg hals 500:-

Microneedling rekommenderas för: Hudföryngring, rynkor/linjer, hyperpigmentering, hudtightning, acneärr och förstorade porer. Microneedling passar alla hudtyper. Det är en behandling som inte ger några restriktioner i din vardag. Microneedling levererar alltid ett resultat. Under ca: 24 h efter en behandling rekommenderar vi att du avstår från make-up och andra krämer än de som vi rekommenderat. Normalt behövs 3-5 behandlingar. Passar alla. Boka behandling här!

Klassisk Ansiktsbehandling 25 min 550:-

Behandlingen består av en rengöring, hudanalys peeling, mask och anpassande produkter för din hud.

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min 850:-

Ljuvlig behandling som består av en rengöring, hudanalys, peeling, soft peel/portömning, massage, ansiktsmask och anpassande produkter för din hud. Vi utför behandlingen med Esse skincare eller om så önskas Maria Åkerberg. Boka behandling här!

C-vitaminbehandling inkl. portömning 60 min 950:-

En energikick för trött hud med AHA-mjölksyra! Passar alla hudtyper, dock ej citrus allergiker. Denna behandling är reparerande och återuppbyggande på skador som uppstått från exempelvis överdrivet solande, stress eller acne. Behandlingen ger huden ny vitalitet samtidigt som den kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar. För den som vill ha kraftfullare resultat rekommenderas en kur en gång i veckan i 4 veckor. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling AHA inkl. portömning 60 min 950:-

En effektiv behandling från Maria Åkerberg där AHA-penslingen rengör på djupet och ökar hudens fuktnivå, spänst och lyster samtidigt som den behandlar olika hudproblem. För den som vill ha kraftfullare  resultat på problemhud rekommenderas en kur en gång i veckan i 4 veckor. Boka behandling här!

Ansiktsbehandling Pure Cell Treatment 60 min 1495:-

En unik ansiktsbehandling med levande stamceller  från Maria Åkerberg.  Stamceller av rosenrot ger högintensivt med näring och omedelbar lyster och ökad spänst. Den speciella massagen ger ett extra lyft.  När vi använder aktiva stamceller på huden får vi ett stärkande resultat på alla hudtyper. Bäst lyster dag 2. Boka behandling här!