Kära kunder! Måndagen den 14/8 kommer vi påbörja en renovering som kommer bli fantastiskt när det blir klart. Vi kommer bygga ett utespa på terrassen som kommer vara öppet året runt. Renoveringen kan medföra vissa oljud så därför är det bara bokningsbart via vår hemsida på bokadirekt för behandlingar efter kl 16 på vardagar och kl 10-18 på helgerna. Däremot går det jättebra att ringa oss eller maila och boka en behandling på dagtid vardagar men då måste ni vara medvetna om att det kan låta ifrån renoveringen. Om det inte gör nåt så är ni varmt välkomna även då.
Den befintliga relaxavdelningen inomhus kommer också renoveras och ett nytt spabad är beställt. Renoveringen därinne beräknas starta i mitten på september och pågå i ca 2 månader. Under den tiden kommer relaxavdelningen vara stängd. Om ni har presentkort på relaxavdelningen som går ut på datum under denna tid förlänger vi självklart dessa.
Vill du köpa presentkort och produkter så går det jättebra för receptionen är öppen som vanligt onsdagar kl 12.30-18.00, torsdagar kl 12.30-18.00 och fredagar kl 10.00-18.00. Ofta finns vi på plats även övrig tid.
Vi ser så fram emot när allting är klart, det kommer bli otroligt fint och vi längtar tills vi får skämma bort just DIG.